kantoor-reiniging-amsterdamSchoonmaken Kantoren

Wij komen graag langs voor het schoonmaken van uw kantoorpand. Hoe groot of klein, schoon of vies deze ook mag zijn, wij zijn telefonisch beschikbaar om de mogelijkheden met u door te nemen.

Heeft u een uit de hand gelopen borrel gehad? Een verjaardag? Een surprise party? Of is het pand gewoon heel lang verwaarloosd en echt aan een stevige beurt toe? Het kan goed zijn dat u een probleem heeft op uw kantoor waarvan u zelf niet goed weet hoe dat aangepakt zou moeten worden. Geen probleem! U kunt altijd met ons bellen voor een advies en wij pakken dat graag voor u op.

Hoe gaan we te werk?

Afhankelijk van de omvang van uw kantoor maken stellen wij een offerte op maat op voor u. Wij houden hierbij rekening met oppervlakte, personeel en de regelmaat. Kantoorpanden met veel personeel en meubels adviseren wij doorgaans om minimaal driewekelijks schoon te laten maken. Indien u een klein kantoor heeft, dan volstaat een of keer per week ook al.

Vakkundig

Wij werken uitsluitend met professioneel en gecertificeerd materiaal. Zo kunnen wij u het best van dienst zijn en weten we dat alles ook echt schoon is. Alle benodigde materiaal nemen wij zelf mee. In overeenstemming zoeken we een geschikte tijdstip en dag zodat u geen last van ons heeft en wij in alle rust ons werk kunnen doen.

Onze teams helpen u graag op een kwalitatief verantwoorde manier en altijd tegen een mooi tarief.

Geïnteresseerd in 1 van onze diensten?

U kunt ons bellen via: +31 (0)618019113 of mailen naar: info@rayham-cleaningservice.nl