tapijt-reningen-rayham-clenaing-amsterdamTapijt reiniging

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tapijtreiniging kunnen wij goed bepalen welke schoonmaakmethode het best past uw tapijt. Afhankelijk van het materiaalsoort en de hardnekkigheid van van het vuil kiezen wij de juiste schoonmaakmiddelen. Wij werken uitsluitend met professioneel reinigingsapparatuur.

Hoe gaan we te werk?

Eerst wordt het tapijt voor behandeld met een speciaal reinigingsmiddel. Nadat we dit gedaan hebben gaan we over op het schrobben van de tapijtoppervlakte met de zogenaamde schrobmachine. Deze machine kan, met behulp van synthetisch pad met microvezels, al het vuil opnemen. Het vuil laat los als gevolg het reinigingsmiddel. Dit proces herhalen we zo vaak als nodig is. Totdat het tapijt weer in originele staat verkeerd. Het water dat achterblijft in de machine raakt erg troebel en meestal zelfs zwart. dat is het teken dat het vuil goed uit het tapijt is gekomen.

Omdat elk tapijt anders is gaan wij met grote zorg om met uw tapijt. Wij staan garant voor een zorgvuldige afwerking, warbij we zowel kleur, constructie en materiaal in in tact houden.

De reinigingsmiddelen waar we mee werken ruiken allen erg fris en daarom raakt het tapijt ook de nare luchtjes kwijt. Wij adviseren klanten om gemiddeld 1 x per jaar het tapijt grondig te laten reinigen.

Inmiddels hebben we talloze mensen en bedrijven geholpen aan een nieuw, fris en schoon tapijt. Dus waarom nog langer uitstellen als wij klaar staan voor u?

Geïnteresseerd in 1 van onze diensten?

U kunt ons bellen via: +31 (0)618019113 of mailen naar: info@rayham-cleaningservice.nl